Vraag

Graag zou ik in contact komen met iemand die net als ik een eigen (MKB) bedrijf heeft en een bipolaire stoornis type 2.

Nu 2 jaar geleden mijn eerste depressie gehad. Deze zomer mijn 3e gehad die langer en dieper was dan de twee ervoor. Gelukkig bij GGZ Pro Persona gekomen waar ik de diagnose bipolair type 2 kreeg en daarmee ook andere medicatie. Lithium doet nu al weer maanden goed en de gesprekken en opstellen van een signaleringsplan geeft vertrouwen. Toch besef ik me dat een terugslag naar beneden kan ontstaan. En met een eigen bedrijf en enkele medewerksters is dit wel iets wat mij bezighoudt. Dus vandaar zou ik daar graag met iemand over sparren.

Tx,

Lody
|

(anoniem)
Beste Lody, omdat hier nog geen reactie is gekomen, zou je deze vraag in een van de groepen voor bipolariteit kunnen stellen. Hoop dat het iets oplevert! groet, Heleen
(anoniem)
Mijn man heeft een bipolare stoornis type II en wij hebben een eigen bedrag. Ik hielp 's avonds en in het weekend mee maar had zelf een fulltime baan. Helaas zit mijn man sinds 4 maanden in een hele diepe depressie. Sinds hij ziek is draai ik de zaak alleen. Niet makkelijk maar ik wil het graag voorzetten voor als hij straks weer uit zijn depressie komt. Onze medewerkers zijn volledig op de hoogte van de situatie (wij zijn heel open) en geven ontzettend veel support en tonen veel eigen initiatief en verantwoordelijks gevoel. Boven verwachting goed!