Terug

Vraag

Doe mee aan een onderzoek over digitale platformen in de zorg

Steeds meer van onze levens worden digitaal. We communiceren steeds vaker via apps en digitale platformen, ook als het gaat over onze gezondheid. Dit geeft zowel kansen als onzekerheden. Wij zijn op zoek naar mensen die ervaring hebben met informele en/of formele zorg die mee zouden willen doen aan een interview. In het interview gaan we het hebben over jouw zorgervaring en de mogelijkheden en beperkingen van dit soort technologieën.

Wie zoeken we?
- Je bent:
o Een patiënt die op dit moment of in het verleden in een zorgtraject zat
o Een naaste van een patiënt die op dit moment of in het verleden in een zorgtraject zat
- Je hebt geen specifieke kennis nodig m.b.t. digitale platformen in de zorg

Hoe werkt het?
- Een interview duurt 45 tot 60 minuten
- Het interview vindt online plaats via videobellen. Met jouw toestemming kan het interview worden opgenomen voor onderzoeksdoeleinden.
- Je kan zelf een datum en tijd kiezen die voor jou uitkomt. Let wel op, vol = vol!
- Je hoeft niets voor te bereiden
- Als bedankje voor het meedoen aan een interview ontvang je een bol.com gift card t.w.v. 30 euro

Meld je hier aan voor een interview: https://calendly.com/evafuturall/interview-digitale-platvormen-en-gemeenschappen-bovenjan

Over het onderzoek
De interviews dragen bij aan een onderzoek van het lectoraat Civic Interaction Design van de Hogeschool van Amsterdam. Het lectoraat onderzoekt in samenwerking met de opleidingen Communication and Multimedia Design (CMD) en Communicatie + Creative Business (CO+CB) de gebruiksvriendelijkheid en maatschappelijke behoeftes voor publiek digitale communicatieplatformen, zo ook in de context van de (informele) zorg. Dat laatste doen ze in samenwerking met het platform BovenJan en Ypsilon.

Voor vragen over de interviews kan je contact opnemen met Eva Oosterlaken (e.m.c.oosterlaken@hva.nl)
|

Geen reacties gevonden..