Terug

Vraag

Hi,

Ik heb momenteel al 2,5 jaar last van pijn op mijn borst. Al verschillende hart onderzoeken gehad maar alles ziet er perfect uit.

De klachten bestaan uit pijn op de borst (in het midden) wat kan uitstralen naar links als het heftig is & chronische hartkloppingen waar ik vooral in rustmomenten last van heb.

Ook heb ik 2 maal een gastroscopie gehad. Dit zag er ook 2 maal perfect uit.

Ik ben ook bij een mesoloog en diƫtiste geweest om te kijken of het iets met voeding / vitamine te maken kan hebben. Dit heeft tot nu toe ook niet gewerkt.

Ik ben 26 jaar jong. Tijdens het sporten krijg ik er regelmatig ook last van maar het heeft volgens de onderzoeken niks met het hartritme te maken dus de pijn moet ergens anders vandaan komen.

Heeft iemand enig idee wat dit kan zijn?
|

(anoniem)
Beste Roy, dit is een platform voor mentale gezondheid. Klopt het dat je denkt dat jouw klachten misschien psychisch van aard zijn? Want zo niet, dan is dit waarschijnlijk niet de juiste plek om je vraag te stellen.
groet, Heleen
(anoniem)
Hoi Roy,

Wat vervelend dat je deze klachten ervaart. Ik herken het bij mijzelf. Ik heb enorme maagklachten gehad die leken op hartklachten. Het lijkt dan net of je hartklachten hebt. Ik kreeg met het sporten ook vaak last van mijn maag. Ik ben bij een MLD arts geweest en die heeft na een onderzoek mij bevestigd waar het probleem zat. En dat zijn mijn darmen. Uiteindelijk heeft mijn maag daar ook last van. Wat bij mij goed helpt is meditatie. Ik hoop dat je hier iets aan hebt.