Terug

Activiteit

Caleidoscoop - gespreksgroep Tilburg

Heb jij behoefte aan contact met anderen die ook een dissociatieve stoornis hebben, zoals AGDS, DIS of DPDR? Dan is een gespreksgroep misschien iets voor jou. Dat zijn maandelijkse bijeenkomsten voor lotgenoten.

Deze groepen gaan over het (leren) leven met een dissociatieve stoornis, en richt zich vooral op het hier en nu. We gaan tijdens de groepen niet inhoudelijk in op traumatische ervaringen die deelnemers mogelijk hebben gehad.

Er is meestal veel onderlinge herkenning en begrip. Je merkt dat je niet de enige bent. Naast een luisterend oor en ruimte om te delen, zijn groepen gericht op herstel.Het maakt niet uit welke dissociatieve stoornis je hebt om je aan te melden. Voor naasten organiseren we aparte bijeenkomsten.

De groep in Tilburg komt elke eerste woensdagmiddag van de maand bij elkaar. Meestal duurt een bijeenkomst ongeveer twee uur, inclusief pauze(s). We hanteren voor gespreksgroepen een groepsgrootte van minimaal 5 en maximaal (ongeveer) 10 mensen.

Nadat je je hebt aangemeld, krijg je van de contactpersonen meer informatie over onder meer de locatie. In verband met het vertrouwelijke karakter kun je niet zomaar binnenlopen, maar maken we eerst graag een individuele kennismakingsafspraak met je.

Aanmelden of meer weten? Stuur ons n berichtje: mail@caleidoscoop.nl.
Voor wie
Iedereen
Plaats
Tilburg
Aanvang
wo 1-5-24 13:00
Duur
3 uur
Toegang
gratis
Organisatie
Caleidoscoop