Terug

Activiteit

Online themabijeenkomst 'Dag tegen pesten'

Elke maand organiseert De Hoofdzaak een online themabijeenkomst. Steeds staat een ander thema centraal. Ervaringsdeskundige sprekers vertellen iets over hun eigen ervaringen met betrekking tot het thema van de maand. Daarbij is volop ruimte voor vragen van deelnemers en voor het delen van ieders ervaringen.

In onze online themabijeenkomst op 1 mei sluiten we aan bij de landelijke dag ten pesten, en gaan we in gesprek over dit onderwerp.

Als iemand wordt gepest of buitengesloten, heeft dat grote impact. Het kan gevoelens van stress, angst, eenzaamheid, hopeloosheid en minder zelfvertrouwen veroorzaken. Gevoelens waar mensen vaak mee blijven zitten, zelfs lang nadat het pesten is gestopt. Bij deze online themabijeenkomst vertellen ervaringsdeskundigen over hun eigen ervaringen met pesten, welke gevolgen pesten kan hebben, maar ook hoe je er sterker uit kunt komen. Er is alle ruimte voor het stellen van jouw vragen en het geven van jouw reactie.

De bijeenkomst is van 10.00-11.30 via Teams. Wil je meedoen aan deze themabijeenkomst? Meld je dan aan via onderstaande link.
Voor wie
Iedereen
Plaats
Online
Aanvang
wo 1-5-24 10:00
Duur
1:30 uur
Toegang
gratis
Organisatie
De Hoofdzaak