Terug

Item

Over BovenJan

BovenJan is een digitaal platform: een warme plek waar je elkaar gemakkelijk vindt. Ontmoeting, contact en gesprekken met mensen die soortgelijke vragen en ervaringen hebben als jij. Want niets fijner dan praten met mensen die precies weten waar je het over hebt, die je niets hoeft uit te leggen. Je steunt, troost, bemoedigt en informeert elkaar.

BovenJan is voor een groot deel openbaar: bezoekers zijn op veel plekken welkom en kunnen de bijdragen van deelnemers in de openbare onderdelen community en informatie lezen.

Om mee te doen kun je je Aanmelden voor een account en vervolgens Inloggen. Na inloggen is het mogelijk om op bijdragen te reageren of om zelf bijdragen te plaatsen. Ook kun je andere deelnemers ontmoeten en met elkaar in contact komen in openbare of besloten groepen.

Vanwege het openbare karakter raden we aan om met een paar dingen rekening te houden:

  • via 1-op-1 contact kunnen deelnemers met elkaar beeldbellen, chatten of elkaar berichten sturen. Wil je dit niet dan kun je dit in je profiel aangeven. Je kunt dat doen in je profielkaart via het 1-op-1 overzicht (algemene instelling) of in het ledenoverzicht van een groep waaraan je deelneemt.
  • In het openbare gedeelte van BovenJan wil je misschien minder van jezelf tonen dan in een besloten groep met bekenden. Je kunt je profielbeschrijving dan niet tonen in het openbaar maar wel in een specifieke groep.

Lees meer over de mogelijkheden van BovenJan in het onderdeel Over ons platform en via de oranje knoppen die je op de pagina`s aantreft.


Gemiddeld (0 Stemmen)

Geen reacties gevonden..